Close

PASSIÓ/ Per la cuina
Ca la
───Núria

El/
Nostre equip

Cuina de mercat del Pirineu.

/

Som un equip jove i emprenedor disposat a fer-vos gaudir de la cuina tradicional i moderna. La nostra cuina es basa en la qualitat i varietat de productes que ens regala la Cerdanya temporada rere temporada

“Volem que la gent gaudeixi del menjar, del vi i de tot el que els puguem oferir. Jo m’ho passo molt bé cuinant”

Creadora i responsable del restaurant. Va estudiar 3 anys a l’Escola d’Hostaleria Joviat de Manresa on després va treballar dos anys. Va compaginar aquests estudis treballant a la Torre del Remei de Bolvir. Va realitzar un stage al Bulli de Ferran Adrià. Més tard va treballar 4 anys a l’Hotel Berga Park com a responsable de la cuina. L´últim any va estar treballant al restaurant Mas d’Osor al costat del xef Nandu Jubany, posseïdor d’una estrella Michelin, on va aprendre molt i va anar forjant la idea d’obrir el seu propi restaurant.

Núria Bonet

Implementació d’estratègies de desenvolupament local


Actuació del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2022 cofinançada per:

Ajut rebut: 76.019,99 € (43% FEADER – 32.688,60 € / 57% DARP – 43.331,39 €) Títol de l’actuació: Nou restaurant Ca la Núria